Press "Enter" to skip to content

Fosta iubită a lui Jador, Georgiana, l-a făcut să plângă în hohote pe manelist. „Vreau să fie mama copiilor mei”

Faimoșii au câștigat meciul de comunicare din această săptămână la Survivor România și au primit

mesaje scrise din partea persoanelor iubite. Deși nu se află într-o relație, Jador a primit un mesaj de la femeia de care e îndrăgostit, Georgiana.

Jador vrea să se căsătorească cu fosta lui iubită Georgiana
Mesajul venit din partea fostei sale iubite l-a făcut pe Jador să urle de durere. El și-a amintit cât de mult i-a greșit, dar și

cât de mult o iubește pe aceasta. Cu ochii în lacrimi, artistul recunoaște că nu a mai întâlnit o femeie ca ea și că își dorește ca Georgiana să fie mama copiilor lui.

Mai mult, în fața camerei de filmat el spune că vrea să se căsătorească cu ea, deși inițial a venit la emisiunea Survvior

România pentru a încerca să o uite. „Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei.Tot ce am eu e pentru ea.

Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu ma iubit cum am iubit-o din tot sufletul.

O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă.Ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, spune Jador.

Jador a primit un mesaj de la Georgiana la Survivor România
Georgiana i-a transmis că este mândră de evoluția lui în competiție și îl susține necondiționat. Mai mult, tânăra face

o afirmație emoționantă și spune că inimile lor sunt legate pentru totdeauna, deși nu mai sunt împreună.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut.

Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas. Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta,

inimile noastre au rămas logodite pentru totdeuana. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador. scrie wobiz.ro