Press "Enter" to skip to content

La ce vârstă și-a pierdut Oana Zăvoranu virginitatea? Chiar ea a recunoscut

Printre atacuri și umilințe la adresa mai multor nume din showbiz, Oana Zăvoranu continuă să-și uimească fanii cu dezvăluiri care mai de care mai incredibile legate de viața sa! La ce vârstă și-a pierdut ”Querida” virginitatea? Chiar ea a recunoscut! Nu te-ai fi așteptat la asta!

Cunoaștem cu toții faptul că Oana Zăvoranu este o fire foarte sinceră și directă.

De mai bine de câteva săptămâni, focoasa brunetă a început să interacționeze din ce în ce mai mult cu fanii săi și să facă dezvăluiri incredibile despre anumite vedete din showbiz, dar mai ales, despre viața sa! Ei bine, așa a făcut și acum, când, surpriză: ”Querida” a intrat într-un subiect tare fierbinte!

Zăvo și-a pierdut ”puritatea” la 18 ani

Printre atacuri dure și multe umilințe la adresa divelor din România, întrebată de cei din mediul online la ce vârstă a făcut pentru prima oară dragoste, a noastră Zăvo nu s-a sfiit deloc și a fost mai sinceră ca niciodată! La 18 ani, împliniți chiar, focoasa brunetă și-a pierdut virginitatea și a început să se transforme în femeia puternică de astăzi!

Cât despre cel care i-a răpit ”ceea ce avea mai de preț”, nu se știe nimic, însă, mai mult ca sigur diva secxsy o să lămurească cât de curând și acest aspect!

”Querida” e licențiată în cri..mina..listica

Cu ocazia sesiunii de întrebări și răspunsuri de pe contul de Instagram, frumoasa vedetă le-a dezvăluit fanilor faptul că a urmat cursurile Colegiului Național I.L Caragiale București și a absolvit apoi Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu, specialitatea ”Cri..mina..listică”!

În plus, le-a spus chiar și titlul lucrării de licență, dar mai ales, nota cu care și-a terminat studiile: 8,75; ”Elemente Tactice și Metodologice în Investigarea Furtului din Buzunare”. Mai spuneți ceva acum!