Press "Enter" to skip to content

Maria Constantin a vrut sa se sinucida

Viața de artist vine și cu foarte multe greutăți. Maria Constantin, care este tot timpul cu zâmbetul pe buze, a recunoscut că meseria ei, una extrem de solicitantă, a împins-o de multe ori până în punctul în care a ajuns să aibă gânduri extrem de negre.

Despre acest subiect delicat a vorbit chiar în direct, la Antena Stars. Acolo, Maria Constantin a recunoscut, spre șocul fanilor, că a avut nopți în care plângea încontinuu și în care chiar nu își dorea să se mai trezească.

Maria Constantin a avut gânduri suicidale
Maria Constantin a vorbit despre cât de important este să te întărești atunci când te ajung din urmă problemele. Artista, care are o meserie extrem de solicitantă, a simțit de multe ori că clachează și a fost nevoită să se salveze dintr-un abis al gândurilor extrem de negre.

„Au fost și oameni care nu au avut încredere că voi ajunge aici. Am trecut peste asta și am încercat să îmi îndeplinesc visul. Am avut foarte multe nopți în care îmi doream să nu mă mai trezesc, plângeam. Sunt momente în viață când trebuie să te întărești, că altfel cazi. Este foarte greu pentru că meseria noastră este extrem de solicitantă”, a povestit cântăreața, la „Star Matinal”.

În prezent, Maria Constantin se confruntă cu aceeași problemă ca mulți alți artiști. Pandemia de coronavirus a spus „stop” spectacolelor, așa că vedeta se descurcă și ea cum poate. potrivit rol