Press "Enter" to skip to content

Florin Călinescu a comis-o grav la Romanii au talent

Între jurații de la Românii au talent există tot felul de replici savuroase, care îi lasă mască pe telespectatori. Florin Călinescu i-a dat o astfel de replică Andrei Măruță, care până și pe ea a lăsat-o surprinsă.

Florin Călinescu a comis-o grav! În cadrul unei ediții Românii au talent, juratul a încercat să fie atent atât la concurenții de pe scenă, cât și la derby-ul Everton-Liverpool din Premier League, căci este un mare fan al fotbalului. Tocmai de aceea, la un moment dat, Călinescu i-a dat Andrei o replică incredibilă.

În pauza de publicitate, Florin Călinescu le-a spus colegilor săi că el nu mai ia telefonul în mână decât la ora 14.30, atunci când urmează să vadă rezultatul meciului.

„Eu nu îl deschid decât la 14:30, să văd ce se întâmplă în Everton cu Liverpool” a spus Florin Călinecu, văzând că toată lumea folosește telefonul.

Andra l-a atenționat imediat că e trecut demult de 14.30, iar colegul său de la masa juriului a avut o replică surprinzătoare. „Ești nebună la cap?” a fost întrebarea lui Călinescu, care imediat și-a luat telefonul în mână și s-a bucurat de un gol dat de echipa lui preferată. potrivitonline-news.ro