Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei 21 februarie 2021. Zodiile care pornesc pe un drum nou în viață

Berbec
Ești pe drumul cel bun legat de obiectivele pe care ți le-ai pus în minte. Energia de care dai dovadă te va ajuta să transformi visele în realitate.

Taur
Nu te lași deloc dus de val și îți place să ai controlul asupra planurilor tale. Nu știi să bați pasul pe loc și nu există noțiunea de abandon pentru tine.

Gemeni
Simți că rutina nu îți mai face bine și ai nevoie de o schimbare majoră. Schimbă rapid macazul și încearcă lucruri noi și experiențe inedite.

Rac
Fii pregătit să faci următorul pas în relația de cuplu. Implică-te mai mult și discută deschis cu partenerul de viață despre următoarele planuri.

Leu
Nu te mai preface că unele probleme nu există în viața ta.Ia taurul de coarne și rezolvă toate lucrurile care nu îți dau pace de ceva vreme.

Fecioară
Ai o perioadă vulnerabilă și riști să cazi dintr-o extremă în alta. Starea ta de spirit nu este una excelentă, ai grijă să nu cazi în depresie.

Balanță
Clarifică emoțiile și gândurile pe care le ai pentru că numai așa te poți concentra pe alte lucruri. Ai putea realiza foarte multe lucruri mărețe.

Scorpion
Ai răbdare, toate se rezolvă de la sine, trebuie doar să lași timpul să treacă. Ai mai multă încredere în tine, astrele sunt de partea ta.

Săgetător
Totul începe să capete sens pe plan profesional. Munca multă aduce cele mai bune rezultate și nici banii nu vor întârzia să apară.

Capricorn
Nu duci lipsă de idei, trebuie doar să te apuci să le pui în practică. Nu mai pierde vremea și pune în aplicare planurile pe care le ai în agendă.

Vărsător
Hotărăști în cele din urmă că este momentul să îți acorzi mai mult timp. Meditează asupra lucrurilor pe care vrei să le faci pentru starea ta interioară.

Pești
Ai o viziune foarte clară asupra relației amoroase. Nu mai simți că sunteți pe aceeași lungime de undă. Spune sincer tot ce ai pe suflet.