Press "Enter" to skip to content

Strigător la CER! Un italian și-a omorât copilul de doar doi ani pe care-l avea cu o româncă. După oroarea comisă, acesta s-a sinucis și a lăsat o scrisoare în urma lui: ”Voi fi numit monstru”

Un italian, în vârstă de 43 de ani, și-a omorât copilul, iar apoi și-a pus capăt zilelor! Adevăratul motiv pentru care a recurs la grozăvie!

Egidio Battaglia, un Italian în vârstă de 43 de ani, era căsătorit cu o româncă din Huși. Bărbatul a recurs la un gest extreme, după

ce a rămas singur cu copilul acasă. Acesta și-a ucis cu

sânge rece copilul de doar 2 ani, apoi și-a pus capăt zilelor. Criminalul a lăsat o scrisoare prin care și-a explicat gestul care a șocat Italia.

Egidio Battaglia a lăsat o scrisoare prin care a explicat adevăratul motiv pentru care a reurs la acest gest necugetat.

În scrisoarea respectivă, bărbatul face referire la forma de autism de care suferea cel mic. Italianul spune că fiul lui ar

fi suferit de lucruri grave, fără ca ceilalți să realizeze.“Ceilalți nu realizează cât de gravă este situația”, este o parte din mesajul criminalului.

Crima din Italia a îngrozit Europa

Tragedia ar fi avut loc în jurul orei 9 dimineața, atunci când când Adriana, soția româncă a lui Egidio, era la muncă, la spitalul

Castelfranco. Scenele îngrozitoare atestă faptul că nenorocirea a fost planificată. Italianul zăcea întins pe jos, în baie, într-o baltă de sânge, după ce își tăiase gâtul cu un cuțit de bucătărie.

Pe de altă parte, Massimiliano, fiul lui de doar doi anișori, zăcea lângă el, fără răni, dar cu semne pe gât, semn că ar fi fost sufocat

cu mâinile de către părintele lui.Copilul era îmbrăcat în pijamale, în timp ce tatăl său purta cămașă și pantaloni de acasă.

” Știu că voi fi numit monstru, dar numai eu știu prin ce trec. Am făcut asta ca fiul meu să nu sufere în viitor, când va crește.

E mai bine să termin acum, înainte de a fi prea târziu”, scria în mesajul lăsat de criminal.

” Cine va avea grijă de fiul meu, atunci când eu şi soția mea nu vom mai fi? Va fi singur şi nu se va putea baza pe ajutorul nimănui…”, a mai scris italianul.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, și românca Adriana erau căsătoriți de trei ani și aveau o relație fără certuri, din spusele apropiaților. scrie wowbiz.ro