Press "Enter" to skip to content

Cornelia Catanga, înmormântare restrânsă. A fost condusă pe ultimul drum doar de câțiva apropiați

Moartea Corneliei Catanga a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se gândea că regina muzicii lăutărești se va stinge la 63 de ani, din cauza coronavirusului,

Asta având în vedere că a trecut prin multe greutăți și a învins de mai multe ori bolile care au lovit-o de-a lungul vieții.

Celebra artistă a fost iubită de o mulțime de români, pentru cariera sa de succes pe care și-a format-o în anii de glorie. Din nefericire, deși mulți și-ar fi dorit să-și ia adio de la marea interpretă, acest lucru nu a fost posibil din cauza restricțiilor din pandemie.

Familia a dus-o la mormânt pe Cornelia Catanga

Moartea artistei de doar 63 de ani a șocat pe toată lumea. Deși mulți și-ar fi dorit să-i fie alături Corneliei Catanga pe ultimul drum, acest lucru nu a fost posibil.

Trupul neînsuflețit al regretatei artiste a fost luat cu mașina mortuară de la Spitalul Universitar din Capitală și dus direct la cimitirul Ghencea, unde a fost așteptat de familie și alți câțiva apropiați, nu de un alai de oameni, așa cum se aștepta toată lumea.

Cornelia a fost pusă într-un sicriu auriu. Cu toții știm că artista era o mare iubitoare de bijuterii, rochii pompoase și reușea să iasă în evidență la fiecare apariție.

Aurel Pădureanu, răpus de durere

Deși căsnicia lor a avut ceva probleme, cei doi soți s-au iubit extrem de mult și au revenit unul în brațele celuilalt.

Dragostea lor a fost una specială, pe care doar moartea artistei a putut să o rupă.

Alexandru Pădureanu nu a putut accepta că soția lui s-a dus, motiv pentru care o striga prin casă încă de când a plecat la spital în stare gravă.

La cimitir, artistul a refuzat insistent ca soția lui să nu fie înmormântată până când cei dragi nu vor veni să-și ia rămas bun.

Din cauza faptului că a avut coronavirus și din cauza restricțiilor în vigoare, Cornelia nu a putut fi văzută de cei dragi și nu a avut parte de un ultim omagiu ca de “regină”, așa cum și-ar fi dorit soțul ei.

Partenerul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu și fiul lor Alexandru, au fost prezenți la înmormântarea și cu regret și-au luat rămas bun de la cea mai importantă femeie din viața lor. Cei doi au fost îmbrăcați în doliu și cu lacrimi în ochi au urmărit ceremonia.

„E sigilată în cosiug, dezbrăcată”

Fiul Corneliei Catanga a făcut declarații șocante despre înmormântarea artistei. Acesta susține că din cauza virusului, femeia a avut parte un sfârșit tragic.

Potrivit spuselor acestuia, cântăreața fost înmormântată dezbrăcată, iar sicriul a fost sigilat.

Mai mult, numărul celor prezenți la înmormântarea a fost destul de mic, din cauza faptului că mulți s-au temut de virus.

„Domnule, primul test a ieşit negativ, al doilea a ieşit pozitiv. Suntem de acord. Nu negăm. Bun. Covid.

Nu a dorit nimeni altcineva decât pentru că e sigilată în cosiug, dezbrăcată, decât să intre în Biserică, să i se facă o slujbă, şi mâine să o înmormântăm.

Am adus-o acum de la morgă. Ce am dorit altceva? Cine să vină? Oamenilor le e frică. Cine să vină?”, a declarat fiul Corneliei Catanga

„Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea. Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o.

Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni Poliția să mă împuște.

Poți fi pozitiv. Aici dacă ai strănutat și tușit puțin ești bolnav de COVID. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat.”, a spus nervos Aurel Pădureanu,