Press "Enter" to skip to content

Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga, sfășiați de durere la înmormântarea artistei! ”Scoală-te, nu e locul tău aici”

Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga, sfășiați de durere la înmormântare

Momente cumplite pentru Aurel Pădureanu și fiul Corneliei Catanga. Cei doi își condus astăzi soția și mama pe ultimul drum! Sunt obligați, deși acest lucru este cumplit de dureros, să-și ia adio de la regretata artistă, cu lacrimi în ochi și strigăte de durere.

Artista este îngropată cu sicriul sigilat

Soțul cântăreței este îngenuncheat de suferință și nu poate accepta că cea mai dragă persoană din viața lui s-a stins.

”Cornelia, meritai mult, Cornelia. Cornelico… Nu mai pot, Doamne, nu mai pot. Răspunde-mi, Cornelio, că nu mai pot. Cornelia, scoală-te, nu e locul tău aici. Cornelica mea, mare durere mi-ai lăsat în suflet”, striga Aurel Pădureanu plângând la căpătâiul Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri, 26 martie, la vârsta de 63 de ani.

Sâmbătă a fost condusă astăzi pe ultimul drum. În urmă cu doar câteva minute, trupul neînsuflețit al regretatei cântărețe a fost preluat de mașina mortuară și dus la cimitirul Ghencea din București. La fața locului au ajuns și Aurel Pădureanu și fiul.

Aurel Pădureanu cere derogare de la autorități ca să amâne cu o zi înmormântarea Corneliei Catanga

Într-o intervenţie la România TV, artistul Aurel Pădureanu a făcut apel la autorităţi să-i acorde o derogare de la protocoalele care se aplică în cazul persoanelor decedate de COVID, conform cărora trupurile ar trebui îngropate în ziua în care au fost ridicate de la morgă.

„Problema este că nu avem groapa făcută, nu o putem înmormânta azi. Noi respectăm toate măsurile, dar o îngropăm mâine creştineşte. E sigilată, este totul ok. Atât rugăm autorităţile. O ţinem în capelă până mâine, nu vin mai mult de maximum zece persoane, membrii familiei, atât.

Îl rog pe domnul Arafat să ne facă o derogare. Mi-e teamă de autorităţi, de dosare penale, dar nu am făcut absolut nimic. Trebuie să trăim toată viaţa într-o teamă? E o psihoză generală. Unde o să ajungem?„, afirmă Aurel Pădureanu.

Artistul a spus, de asemenea, că nu are niciun motiv să rămână izolat în casă, chiar dacă este considerat contact direct.

„Eu nu sunt suspect de COVID. Soţia mea a stat închisă în casă. Ea stătea la etajul 1, eu la etajul 2. Pentru ce să nu părăsesc locuinţa dacă nu am absolut nimic?„, a adăugat artistul.

Aurel Pădureanu a ţinut să menţioneze, totodată, că testul rapid pe care medicii de pe ambulanţă i l-au făcut Corneliei Catanga a fost negativ, iar testul făcut la spital a ieşit pozitiv.

De asemenea, acesta a precizat că soţia lui nu şi-a administrat singură Ivermectină, aşa cum s-a speculat în presă.

„Când a venit prima salvare, i s-a făcut testul şi nu a găsit-o pozitivă şi când a făcut stop cardiorespirator s-a spus că a găsit-o pozitivă.

Nu ştiu care e interesul medicilor să declare asta. Nu a luat Ivermectină, a luat doar un antibiotic. Ea acum doi ani a făcut infarct, probabil a avut mai multe comorbidităţi, lua pastile de somn.

La toate televiziunile se transmite faptul că sunt legaţi oamenii de paturi, că mor dacă ajung la spital, fiecare om are o teamă„, a adăugat artistul.

Aurel Pădureanu este de părere că nu vor veni admiratori ai regretatei artiste la înmormântare din cauza psihozei create.

„Vrem să aibă o slujbă, un preot, nimic altceva. Garantăm că nu participă nimeni altcineva decât familia. Nu or să vină admiratori că s-a creat psihoza asta şi toată lumea tremură„, a conchis artistul.