Press "Enter" to skip to content

Un tânăr de 18 ani vrea să se însoare cu mama celui mai bun prieten al lui! Femeia are trei copii – VIDEO

Chase Gabbard, un puști american în vârstă de 18 ani, s-a îndrăgostit de mama celui mai bun prieten al său, o femeie cu 21 de ani mai în vârstă, Jaimee Brown, care are 39 de ani.

Chase Gabbard, din Corbin, Kentucky, a mers în casa prietenului său Jaice, din urmă cu șapte ani. Chase și Jaice erau și sunt prieteni de nedespărțit, a notat mirror.co.uk.

Jaimee susține că habar n-a avut de sentimentele lui Chase până când acesta nu și-a luat inima în dinți și a sărutat-o.

„N-am avut nicio idee despre Chase până nu m-a sărutat. A fost un șoc total, dar apoi am devenit inseparabili”, a spus Jaimee. „Am trei copii și primul lucru a fost să mă asigur că este OK pentru ei, pentru că sunt principala mea prioritate. Dar niciunul n-a avut vreo problemă cu relația noastră.

Când i-am spus lui Jaice, nici el n-a avut nimic de obiectat. El și Chase sunt, în continuare, cei mai buni prieteni. Am așteptat să mi se termine divorțul pentru a merge înainte. Dar ne-am planificat deja nunta”, a mai spus Jaimee.

A cerut-o în căsătorie de nenumărate ori!

Chase a cerut-o deja în căsătorie în mod repetat, de peste 300 de ori, aproape o dată pe zi!

„Îi iubesc personalitatea lui Jaimee, am știut de la bun început că vreau să fiu cu ea. Sunt foarte multe lucruri pe care le iubesc la ea, are simțul umorului foarte dezvoltat, m-a învățat să nu mai fiu leneș și multe, multe altele”, a declarat Chase.

Inițial, mamele ambilor au fost împortiva relației lor, dar, până la urmă, le-au dat binecuvântarea să se căsătorească. Ei spun că au fost dese cazurile când relația lor a fost considerată una mamă – fiu.

„Nimeni nu ne-a spus ceva nepotrivit. Au mai fost priviri curioase, dar era de așteptat, fiindcă sunt aproape de aceeași vârstă cu mama lui. Mă întâlneam la școală cu ea, când ne duceam copiii. La început au fost fricțiuni, dar acum ne susține”, a mai spus Jaimee.

Jaice susține că este, în continuare, bun prieten cu Chase, chiar dacă acesta îi va deveni curând tată vitreg. „Suntem cei mai buni prieteni în continuare, fiindcă ieșim împreună, ne distrăm, ne jucăm jocuri pe calculator. Sunt foarte fericiți și asta e tot ce contează”.

„Din fericire, suntem în continuare buni prieteni. Nu mă interesează ce cred și ce zic alții. Tot ce contează e că suntem fericiți”, a încheiat Chase Gabbard.