Press "Enter" to skip to content

Cauza decesului barbatului din Pitesti care a fost im0bilizat cu piciorul pe gat. Declaratia medicului legist

Barbatul de la Pitesti, care a decedat dupa ce a fost pus la pamant de politisti, a fost asfixiat, potrivit medicului legist, in urma autopsiei care a fost realizata astazi.

“Cauza m0rtii este asfixia mecanica”, a spus medicul legist. De asemenea, victima a avut mai multe traumatisme, iar cauza m0rtii a fost una vi0lenta, a mai precizat legistul.

Procurorul de caz a transmis ca se fac cercetari asupra faptelor si deocamdata nu este vizata o persoana.

“Moartea fost vi0lenta, barbatul a mur1t asfixiat. Am descoperit o alc00lemie de peste 2 la mie. Sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale si toracice prin comprimarea partilor moi. Rezultatele in cateva saptamani, nu pot sa exclud existenta unor comorbiditati, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a declarat medicul legist.

A fost deschis dosar penal dupa aparitia imaginilor surprinse la Pitesti.

Un barbat, in varsta de 63 de ani, a decedat la scurt timp dupa ce a fost pus la pamant de p0litisti. Potrivit unui martor unul dintre agenti i-ar fi pus genunchiul pe gat. Cazul seamana izbitor cu cel al lui George Floyd, americanul de culoare care a decedat dupa ce a fost bruscat de p0litie. Martorul care a filmat incidentul: “Dupa ce l-au trantit, s-a innegrit la fata”, scrie Antena 3.