Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei 14 februarie 2021 Zodia care plange de fericire in aceasta zi minunata

Berbec

Nu te mai enerva pentru lucruri mărunte și încearcă să te bucuri de timpul alături de cei dragi. Nervii nu te vor face să te simți mai bine, trebuie să iei o gură de aer și să te calmezi.

Taur

Este timpul să te împaci cu o persoană din trecutul tău, mai ales că a trecut mult timp de la conflictele pe care le-ați avut și nu merită să fiți la cuțite. Inițiază o conversație cu persoana respectivă și nu-i aduce reproșuri.

Gemeni

Ai parte de o dezamăgire în plan sentimental chiar de Valentine’s Day, dar nu trebuie să disperi, totul se întâmplă cu un motiv. Înconjoară-te de oameni dragi și ocupă-ți timpul cu activități care să-ți țină mintea ocupată.

Rac

Nimeni nu este perfect și trebuie să conștietizezi acest lucru. Nu mai taxa orice greșeală minoră pe care o fac cei din jurul tău, mai ales dacă nici tu nu ai putea face mai bine.

Leu

Partenerul de viață te surprinde cu un gest romantic, deși ați trecut printr-un conflict serios de curând. Uită de probleme și acceptă că ce era mai greu a trecut, bucură-te de moment.

Fecioară

Încearcă să eviți conflictele cu cei dragi, pentru că ar putea exista deja tensiuni între ei și nu ar fi bine să amplifici lucrurile cu niște vorbe aruncate la întâmplare.

Balanță

Nu te mai îngrijora dacă nu ai motive întemeiate. Îți faci scenarii fără sens și ajungi să intri în panică din cauza unor lucruri care nu există. Calmează-te și ocupă-ți timpul cu o activitate relaxantă.

Scorpion

Trebuie să ai mai multă grijă atunci când faci cumpărături. Riști să intri în banii pe care le-ai pus deoparte pentru urgențe și să ai tentația de a cheltui cât mai mult. Până primești un bonus de la locul de muncă, limitează-te la cheltuieli minore.

Săgetător

Persoana iubită își pregătește o surpriză de proporții pentru a doua parte a zilei. Încearcă să nu aduci în discuție problemele de la muncă și să profiți de momentele alături de jumătatea ta, chiar și pentru câteva ore.

Capricorn

Ai de ales între două locuri de muncă și nu știi ce să faci. Cel mai bine ar fi să mergi unde crezi că ți-ar plăcea și nu doar pentru bani. E mult mai important să faci activitățile care te pasionează, iar banii vor veni cât de curând, mai ales dacă te ții de treabă.

Vărsător

Schimbă-ți percepția asupra lucrurilor și renunță la negativism. Se vor întâmpla lucruri bune cât de curând, trebuie doar să ai răbdare și să nu renunți.

Pești

Relația cu partenerul nu mai merge atât de bine și luați decizia de a pune punct. Încearcă să vezi partea plină a paharului, ai mai mult timp pentru propria dezvoltare personală.