Press "Enter" to skip to content

Brigitte Pastramă, hărțuită de fosta iubită a soțului: „Te blestem, că…” A cerut ajutorul oamenilor!

Brigitte Pastramă se află într-un stres continuu de ceva vreme și problemele se țin scai de ea. Oricât ar încerca să se liniștească, nu reușește deloc să își găsească un echilibru. Celebra femeie de afaceri a fost implicată în mai multe scandaluri în ultima perioadă și în toate sunt implicați cei apropiați. Atât cu fiul neascultător, cât și cu soțul agre..siv s-a aflat în conflict bruneta, iar acum a venit rândul fostei femei din viața lui Pastramă. Aceasta o hărțuiește pe Brigitte pentru datoriile lui Florin.

Brigitte Pastramă nu mai are liniște
Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă foarte zbuciumată. Aceasta a avut mai multe conflicte cu fiul său, care i-a vand..alizat casa, i-a distrus mașina și de aici au urmat alte și alte certuri și reproșuri. În plus, și soțul ei a avut o atitudine agresivă față de aceasta, iar camerele de filmat au surprins toată scena. Imaginile au fost făcute publice și s-a iscat un întreg scandal.

Brigitte nu își poate găsi liniștea, oricât ar încerca. De curând, o angajată de la Fast-Food-ul ei i-a provocat o mare pagubă, după ce a fugit cu încasările dintr-o zi. Aceasta lucra acolo de doar câteva zile și deja a intrat în belele. Brigitte le-a cerut ajutorul prietenilor ei de pe Facebook pentru a o găsi pe femeia fugară, în speranța că cineva o cunoaște. Ea nu vrea să lase lucrurile baltă și va face tot ce poate pentru ca vinovata să plătească pentru faptele sale.

Iar asta nu e tot! Problemele nu se opresc aici pentru fosta soție a lui Ilie Năstase. Ea a mărturisit că este constant tero..rizată de o domnișoară, care ar fi fosta iubită a soțului ei, Florin Pastramă. În acest sens, ea a publicat mai multe capturi de ecran în care sunt surprinse mesajele femeii în care o amenință. Fosta iubită susține că Pastramă ar avea datorii la ea și încearcă să le primească de la Brigitte, deși nu are nicio legătură cu acest subiect. Vedeta i-a trasnmis că nu va obține nimic de la ea și i-a explicat că de la un bărbat nu decât iei, ci mai și dai.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????’, a scris Brigitte Pastramă pe pagina de Facebook. potrivit businessnews.ro