Press "Enter" to skip to content

Caz socant la Iasi. O tanara a fost gasita fara suflare intr-o camera de camin din Iasi

O tânără studentă din Iași, în vârstă de 19 ani, din Botoşani, a fost găsită mo..artă într-o cameră dintr-un cămin studenţesc din campusul Tudor Vladimirescu din Iaşi. Cine este, de fapt, aceasta.

Tânăra de 19 ani era studentă în anul I, la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, iar vestea mo..rţii ei i-a socat pe apropiaţi.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de către paznicul căminului în care aceasta era cazată.

Fata care a fost găsită dece..dată se numea Carmen Macovei, avea 19 ani şi era domiciliată în judeţul Suceava. Era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Potrivit anchetatorilor, prima variantă luată în calcul este sinu..cide..rea cu pastile. Totodată, tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, iar cei apropiaţi spun că nici nu ar fi dat de înţeles că avea probleme care să o împingă să facă un asemenea gest. Mo..artea fetei a lăsat în urmă multă tristeţe, dar şi întrebări fără răspuns.

Părinţii fetei erau îngrijoraţi că fiica lor nu le mai răspunde la telefon, motiv pentru care au sunat la cămin şi l-au rugat pe paznicul unităţii decazare să meargă în camera în care stătea studenta.

Portarul căminului a fost cel care a descoperit trupul neîsuflețit

Trupul neînsufleţit a fost găsit la etajul al doilea al căminului T-18 din zona Tudor Vladimirescu, acolo unde era cazată fata, iar cel care a descoperit-o pe tânără fără suflare a fost chiar portarul căminului.De urgenţă, la faţa locului a ajuns un echipaj medical care nu a mai putut face decât să constate dece..sul. scrie kanald.ro