Press "Enter" to skip to content

O tânără româncă, găsită moartă pe o plajă din Marea Britanie. Aceasta a fost identificată după 3 luni

Trupul neînsuflețit al unei tinere românce a fost găsit pe o plajă din Marea Britanie, iar acesta a fost identificat

trei luni mai târziu. Totodată, familia fetei a raportat dispariția, o lună mai târziu. Cine este, de fapt, tânăra.

Românca în vârstă de 33 de ani a

fost găsită decedată pe o plajă din localitatea scoțiană Fortrose, lângă un club de golf, pe data de 30 ianuarie 2021. Trei luni mai târziu aceasta a fost identificată.

a și acum încearcă să-l readucă acasă

Familia tinerei a raportat dispariția o lună mai târziu

Românca găsită pe plaja din orașul Fortrose, pe nume Marilena-Maria Maftei, era în vârstă de 33 de ani.

Ea dispăruse la jumătatea lunii ianuarie 2021. Ultima dată când a fost văzută tânăra a fost pe 19 ianuarie, în zona Glenurquhart Road din Inverness.

Ciudat este faptul că familia a Mariei, tânăra găsită decedată, a raportat oficial dispariţia tinerei pe data de 22 martie 2021, o lună mai târziu de la data la care aceasta dispăruse.

Pe 30 ianuarie, la 11 zile după ce a fost văzută pentru ultima dată, trupul ei fusese găsit pe plaja di Fortrose,

însă anchetatorii nu au reușit să-i stabilească identitatea. Aceștia au realizat şi au dat publicităţii un portret robot al acesteia, în speranța că va fi recunoscută.

Oamenii legii au identificat trupul neînsuflețit după 3 luni

Abia după 3 luni de la descoperirea cadavrului româncei s-a aflat cu adevărat care era identitatea acesteia. Criminaliştii scoţieni au transmis că femeia găsită moartă pe plajă este Marilena Maria Maftei, cazul a fost preluat de procurori.

“Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii femeii. Aceștia au fost informați complet de către ofițerii noștri și au cerut să le fie respectat dreptul la intimitate în acest moment. Vreau să profit de ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor care au contribuit cu informații sau

au ajutat cu ancheta în orice mod, în aceste săptămâni de când a fost găsită moartă”, a declarat detectivul Craig Still. SURSA: